1 minuten leestijd (177 woorden)

Zonder stuur

Steeds vaker blijkt het lastig om een stuurvrouw of stuurman te vinden. Men roeit liever dan te sturen. En geef ze eens ongelijk! Om die redenen zijn onze ongestuurde boten erg in trek. De beide C2+/C3 en onze 4x- worden steeds vaker afgeschreven.

Voor ploegen die boordroeien was ongestuurd roeien nog niet mogelijk. Om die reden heeft een aantal leden begin dit jaar het idee geopperd om een 2- te kopen en die te schenken aan de vereniging. Boordroeien met voetenstuur! Het idee is voorgelegd aan het bestuur. Omdat we hiermee onze vloot aanvullen met een type dat onze vereniging nog niet heeft en er plaats is in de loods, heeft het bestuur ingestemd met het voorstel.

Inmiddels is de boot opgehaald in Rotterdam en toegevoegd aan onze vloot. Het betreft een oude kunststof boot met houten inbouw en houten boorden van de Duitse werf Gehrmann. De boot is voor iedereen met boordroeibevoegdheid te gebruiken. We hopen er nog vele jaren plezier van te hebben. Doe er je voordeel mee! 

×
Blijf op de hoogte

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

 

Reacties 1

Gast
Gast - Frans op zaterdag 09 maart 2019 19:04

Wat een gaaf initatief! Kan bijna niet wachten! Grtz Frans

Wat een gaaf initatief! Kan bijna niet wachten! Grtz Frans
Al een account? Hier aanmelden
Gast
zaterdag 24 september 2022