ROEIVERENIGING DE WHERE
een sportieve vereniging voor jong en oud

       GRATIS PROEFLESSEN!

Vertrouwens Contact Personen

Romke de Vries
Romke de VriesVertrouwenscontactpersoon
Mijn naam is Romke de Vries. Ik woon in
Purmerend en roei met de mix-acht op zaterdagochtend.
Ingrid Sitters
Ingrid SittersVertrouwenscontactpersoon
Mijn naam is Ingrid Sitters, ik roei op zaterdagochtend in een C4 en op dinsdagavond roei ik in een C4 of zit ik op de ergometer. Je kunt me altijd aanspreken op de vereniging of een mailtje sturen!

Wat doet een VCP?
Als vertrouwenscontactpersoon (VCP) willen we graag op een positieve manier een bijdrage leveren aan de sfeer bij de roeivereniging. We willen dat iedereen kan sporten in een sociaal veilige sportomgeving. We hopen dat je je thuis voelt, dat je jezelf kunt zijn en dat je iemand anders aan durft te spreken op ongepast gedrag. Als je een 'niet pluis gevoel' hebt, gepest wordt, of last hebt van grensoverschrijdend gedrag, kun je ons bellen of mailen voor een gesprek. Wij zijn er voor de sporters en trainers. 

Als VCP zijn wij een eerste aanspreekpunt, kunnen we je doorverwijzen en zorgen we voor preventieactiviteiten en advies. We werken onafhankelijk van het bestuur van PRV de Where en onze gesprekken zijn altijd vertrouwelijk. Meldingen worden in volstrekte vertrouwelijkheid behandeld. Wel zal er altijd een rapportage over de melding worden gedaan aan het bestuur (eventueel anoniem). Dan weten zij wat er speelt en kunnen zo nodig maatregelen nemen.

Ons devies is: Gaat het goed, zeg het… & en spreek elkaar aan als het nodig is.

Contactgegevens

Romke de Vries  M:06-40360020 E:

Ingrid Siters E:

Mocht je een van ons niet kunnen bereiken en het is dringend, neem dan contact op met de vertrouwenspersoon van de roeibond KNRB: Pieta van Dishoeck.  Als oud Olympiër en erelid van roeivereniging Skøll kent zij de ins en outs van zowel roeien op topniveau als roeien op recreatief niveau. Pieta is te bereiken via:  of telefonisch buiten werktijd: 06-24634822. Een berichtje sturen via WhattsApp naar bovenstaand mobiel nummer kan ook, Pieta antwoordt na werktijd.

Bij afwezigheid of spoed kan ook gebeld worden op 0900–2025590 (vertrouwenspunt voor de sport van NOC-NSF). De bereikbaarheid van het vertrouwenspunt sport is uitgebreid met WhatsApp 06-53646928. Meldingen (ook via WhatsApp) worden als vertrouwelijke informatie behandeld.

Webredactie/kopij

Heb je nieuws of foto's
voor de website?

E-mail naar