1 minuten leestijd (197 woorden)

Zomeravondtocht 2011

​Vrijdag 24 juni hebben we met 19 deelnemers in 5 boten de Zomeravondtocht rond de Purmer gevaren. Het was een prachtige avond, we konden met windstil weer over een spiegelgladde ringvaart gewoon heerlijk roeien. We vertrokken ongeveer half acht bij de club en de eerste ploegen (Andre, Riet, Frans , Toos, Cees, Arjan en Rene) waren ongeveer 22.00 alweer terug.
Zij konden dus mooi de BBQ aansteken. Nu viel dat nou niet erg mee zonder aanmaakblokjes, (Ik, Jaap had beter naar Nienke moeten luisteren) maar uiteindelijk, met veel spiritus, karton, lucifers en voor al veel liefde, aandacht en volharding hadden we om ongeveer 23.00 toen ook de overige deelnemers binnen waren een prachtig gloeiende BBQ. Met alle deelnemers aan een grote tafel in de soos ,een mooie afsluiting van een tocht gewoon zoals het hoort.

De route rond de Pumer was natuurlijk niet zo moeilijk zodat er niemand verdwaalde en dus iedereen bij de BBQ aankwam, dat was vroeger bij de nachttochten wel eens anders. Wat deze groep van 19 deelnemers betreft een mooie tocht die volgend jaar maar weer op de agenda komt en dan hopelijk met nog meer deelnemers.


Jaap Nijman namens de toercommissie van PRV de Where. 


×
Blijf op de hoogte

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Al een account? Hier aanmelden
vrijdag 29 maart 2024