2 minuten leestijd (350 woorden)

Woordje van de voorzitter 2021

Beste Leden,

Bij het schrijven van dit stukje realiseer ik mij, dat door de omstandigheden in 2020 en nu begin 2021, ik velen van u nog niet persoonlijk heb gezien op onze roeivereniging.

We zitten alweer in de maand februari. Menigeen leeft in een bubbel om zichzelf en naasten gezond te houden. Niemand wil aangestoken worden met het "covid-19-Monster". Het Monster dat ons beperkt in ons doen en laten, en ons tot op zeker moment beknot om samen onze sport te beoefenen. Slechts enkelen kunnen zich op zaterdag, zondag of doordeweeks op de vereniging te begeven. Het blijft spannend, maar het moet ons ook inspireren, en te dromen wat we komende periode, als we weer wat meer mogen, te gaan doen met onze roeiploeg.

Blijven we afwachten of gaan we samen een doel stellen: Een tocht varen in de buurt [ons Waterland is zo mooi] of gaan we meedoen met een wedstrijd? Of gaan we ons toeleggen op boordroeien in een 2, 4 of 8? Gaan we voor het organiseren van een roeiontmoeting met z'n allen op de vereniging en kunnen we in de middag in de zon of in de soos zitten en elkaar verhalen vertellen over vervlogen tijden?

Wellicht lijkt het je een mooi doel om iets voor jouw vereniging te doen, die nadat hij weer opengesteld word, jou vraagt om te helpen de vereniging te laten bloeien. Vele handen zijn er nodig om de vereniging weer aan het bloeien te krijgen. Komend jaar staan er diverse projecten op stapel die aangepakt gaan worden, waaronder een verbouwing. Dit zijn zaken waar we al jaren aan het voorbereiden zijn. Zij gaan dit jaar van start, via de Whereflits zult  u op de hoogte gehouden worden. Schroom niet om als dat gevraagd wordt, u op te geven daaraan mee te helpen. Samen iets voor je vereniging doen!!!

Zet sowieso 23 APRIL 2021 in uw agenda , dan is er weer een digitale Algemene Leden Vergadering, ook hierover word u nog geïnformeerd.

Rest mij u een voorspoedig, gezond en een mooi roeijaar met uw roeiploeg te wensen en u zeer binnenkort op onze vereniging te zien.

Frans Kat

×
Blijf op de hoogte

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Al een account? Hier aanmelden
zondag 28 mei 2023