2 minuten leestijd (424 woorden)

Waterlandtocht op 12 juni

De Purmerender Roeivereniging De Where organiseert op zondag 12 JUNI 2022 de WATERLANDTOCHT, een landelijke KNRB-toertocht. De tocht, van ongeveer 35 km, gaat dit jaar door een stukje oud Purmerend en via het Noord-Hollands kanaal naar de JISPERSLUIS, door een prachtig polderlandschap naar de POELSLUIS naar de ZAAN en ten slotte via de ringvaart van de Wijdewormer weer terug naar Purmerend (dus andersom als voorheen). Dit jaar organiseren wij deze tocht met een Frans tintje, oftewel "Le tour de pays d'eau" (zet dus bv. gerust je Alpino pet op).

Tijdens de lunch bij de Wormerveerse Roeivereniging De Zaan, wordt jullie een kopje koffie of thee met een plaatselijke lekkernij aangeboden. Overige etenswaren moeten jullie zelf meenemen of kopen bij De Zaan.

Terug op de vereniging, wanneer de boten weer schoon en droog in de loodsen liggen, zal de dag passend worden afgesloten met een maaltijd in Franse stijl! Vanaf 16:30 uur is een accordeonist aanwezig om te zorgen voor een gezellige Franse sfeer.

De tocht wordt geroeid in wherries (4 personen), C-4 (5 personen), C-2 + (3 personen), E-2 + (3 personen).
Het inschrijfgeld voor deze tocht bedraagt voor Whereleden € 15,00 per persoon (voor gasten € 20,00 per persoon) en moet worden voldaan op bankrekeningnr. ABN-AMRO NL17ABNA0826505147 tnv PRV De Where. De huur van de boten is begrepen in het inschrijfgeld.
Inschrijven kan via een mailtje naar of via de papieren inschrijf-lijsten die vanaf woensdag 11 mei op onze vereniging zullen liggen bij het schoolbord.
NB:Het inschrijfgeld dient uiterlijk maandag 23 mei 2020 door De Where te zijn ontvangen; anders vervalt de inschrijving. Bij inschrijving na die datum dient het inschrijfgeld onmiddellijk te worden voldaan doch uiterlijk 6 juni 2022.
Om de tocht door te kunnen laten gaan zijn tenminste 40 deelnemers nodig. Dat moet weer lukken!


Boten worden toegedeeld op volgorde van inschrijving, zolang de voorraad strekt!

PROGRAMMA
  • Inloop tussen 8.30 en 9.00 uur. (De koffie staat klaar);
  • Vertrek vanaf De Where: 9.00 uur;
  • Vertrek vanaf De Zaan: 13.30 uur;
  • Aanvang maaltijd: 17.30 uur; Afsluiting: 19.00 uur.

Er wordt tijdens de tocht weer een beroep op de creativiteit per boot of deelnemende RV gedaan met uitloving van een 1ste, 2de en 3de prijs vlak vóór de maaltijd. Nadere info daarover volgt bij de ontvangst op De Where.

René Otsen, tel: 06-44010272
Pieter Schmal, tel: 06-53752551
Resp. Toercommissaris en ex-Toercommissaris van PRV de Where.

Per boot moet ten minste 1 mobiele tel. aanwezig zijn.
Geef de 06-. nrs. per E-mail op zsm na de toewijzing.
×
Blijf op de hoogte

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Al een account? Hier aanmelden
zaterdag 03 december 2022