2 minuten leestijd (317 woorden)

Roeien in meerpersoonsboten

We hebben goed nieuws voor de niet-skiffeurs. De gemeente Purmerend heeft ermee ingestemd dat we ook in meerpersoonsboten gaan roeien, als we ons maar aan de anderhalve meter afstand houden. Dat betekent: met minder mensen in de boot. Dit roeit natuurlijk wel wat zwaarder.

Naast de skiffs en de C1's zijn vanaf zaterdag 6 juni de volgende boten beschikbaar:

    • De C4's Sapmeer, Jubilot en Wijdewormer voor maximaal 3 personen: een één, een drie en een stuur. De plaatsen twee en vier blijven onbezet.
    • De ongestuurde C3's Rietgans en Jan van Gent voor maximaal twee personen: een één en een drie. De plaats twee blijft onbezet.
    • De wherries voor maximaal twee personen: een één en één stuur. De plaats twee en de tweede stuurplek blijven onbezet.

Wil je hier gebruik van maken? Meld je dan uiterlijk zondag 31 mei bij Mieke: . Vermeld welke boot je wilt reserveren, wat je voorkeurstijd is en met wie je in de boot wilt stappen. Zij maakt dan een nieuw roeischema dat 6 juni ingaat.

Ook als je een verzoek hebt tot aanpassing van het huidige roeischema, kan je dit bij Mieke aangeven. Ze probeert de nieuwe aanvragen zoveel mogelijk aan het huidige schema toe te voegen, maar het kan zijn dat je roeitijd vanaf 6 juni een beetje verandert.

En als je buiten wilt ergometeren, kun je je ook bij Mieke melden met je voorkeurstijd, mocht je dat nog niet gedaan hebben.

Nogmaals: kom niet naar de vereniging als je niet bent ingedeeld. We moeten drukte zoveel mogelijk voorkomen, daarom maken we dat schema.

Veel roeiplezier!

Het bestuur

C4 met twee roeiers en een stuur
C3 met twee roeiers
Wherry met één stuur en één roeier
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Al een account? Hier aanmelden
Gast
dinsdag 24 mei 2022