1 minuten leestijd (269 woorden)

Roei eens anders (in je eigen omgeving)

Zaterdag twee roeiers Mariken en Ernst van De Hunze (Groningen) uitgezwaaid. Hun roei-hobby: C2- (ongestuurd) en marathon. De Beemsterringvaart 42 km., leek hun wel leuk.

7:29 bij het vlot weg.
Een vreemd gezicht om de Twins volgepakt te zien worden met spullen en proviand die je normaal alleen bij Wherry en C4+ tochten ziet. Maar ja met een ongestuurde C2 weet je nooit waar en of je kunt uitstappen. Dus alles mee voor onderweg. Ze zouden een berichtje geven als ze bij Spijkerboor waren dan kon ik rustig naar de vereniging om ze binnen te halen.

12:33 een app: 'Gaat goed wij zijn bij Driehuizen en doen rustig aan' 

Driehuizen?

Oké ik had bij de beschrijving van de route voor de grap geschreven dat ze bij Schermerhoorn kans op een lager steiger hadden én dat ze de tocht hier konden verlengen door naar de Schermerringvaart te gaan. Dat was een grapje,voor mij ja hoor gaan die twee ongestuurd even de nog nooit geroeide route met ruim 8 km verlengen.

15:42 app: wij zijn bij de vereniging en de jeugdleden hebben ons opgevangen. Het was te druk op het N-H kanaal om eerder een berichtje te sturen.

Groetjes Marieken en Ernst.

"Kom eens een keer bij ons in Groningen roeien". Wat nou rustig aan. 😉

Leuk he! Ben benieuwd wie zich bij onze vereniging laat inspireren? De route staat op afstandmeten.nl

Met vriendelijke groet 

Cees de Groot 

×
Blijf op de hoogte

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Al een account? Hier aanmelden
Gast
zaterdag 24 september 2022