ROEIVERENIGING DE WHERE
een sportieve vereniging voor jong en oud

       GRATIS PROEFLESSEN!

1 minuten leestijd (272 woorden)

Open dag geslaagd!

Het was en druilerige dag, zaterdag 1 april. Een groot regengebied trok over Nederland precies tijdens de open dag. Maar dat mocht de pret niet drukken. 's Ochtends vroeg was het een drukte van jewelste. Veel ploegen trotseerden het matige weer op hun vaste roeimoment in de week. In de soos was het na afloop gezellig en ondertussen werden de voorbereidingen getroffen voor de open dag. Bij de ingang kwam een rode skiff in de singels te liggen. Mocht je nog gemist hebben waar de roeivereniging was, dan bestond er nu geen misverstand meer. 

Vanaf 11 uur druppelden de bezoekers binnen. Er was vooraf reclame gemaakt op verschillende websites en bij radioprogramma De Zaterdagochtend van RTV Purmerend. Toch viel het aantal bezoekers wat tegen. Waarschijnlijk zag niet iedereen het zitten om met regen in de roeiboot te stappen. 

De veelal jeugdige bezoekers waren wél enthousiast. Ze werden met veel aandacht en geduld begeleid door onze jeugdleden. Mensen kregen een rondleiding door het verenigingsgebouw waar naast de altijd indrukwekkende loods ook de mooie nieuw ingerichte bestuurskamer en fitnessruimte opvielen. 

Vanaf 12 uur waren de examens voor de jeugd. Bij drie boten werd examen afgenomen voor het ploegroeier. Daarbij wordt speciaal gelet op het samen technisch goed kunnen roeien als ploeg. Mooi om te zien! En inderdaad werd er heel netjes geroeid. Alle drie de ploegen zijn met vlag en wimpel geslaagd. 

Na afloop zorgde de soos-commissie voor de inwendige mens. De soep en de tosti's kwamen op het juiste moment. Daar krijg je toch trek van, zo'n open dag. Op naar een zonnige lente met veel nieuwe leden!


×
Blijf op de hoogte

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Al een account? Hier aanmelden
woensdag, 12 juni 2024

Webredactie/kopij

Heb je nieuws of foto's
voor de website?

E-mail naar