1 minuten leestijd (286 woorden)

Nieuwjaarstoespraak van voorzitter Frans Kat

Als bestuur van Roeivereniging De Where heet ik u allen welkom.

Allereerst willen wij een moment stilstaan bij diegenen die ons het afgelopen jaar zijn ontvallen. Familie, vrienden, leden en oud-leden van onze vereniging. Maar ook staan we stil bij de zieken in onze nabijheid.

2018 was het jaar van ons 60-jarig bestaan; dat hebben we gevierd met een geweldig feest. Jammer genoeg ging de tot in de puntjes uitgewerkte Purmer Rond Race niet door door te weinig animo van andere verenigingen uit het land. Zo blijkt maar weer: organiseren kunnen we wel, maar het valt of staat toch met aanmeldingen. Dit zien wij als bestuur ook bij diverse evenementen van onze eigen vereniging. De aanmeldingen lopen sterk terug.

Wij hopen dat u komend jaar zich meer zult inzetten om mee te doen met de verschillende activiteiten die worden georganiseerd, op roei- en instructiegebied, aan het onderhoud van het gebouw. Kom sparren met vernieuwende ideeën, samen met het bestuur.

"Dit is een must om onze vereniging draaiende te houden!"

Leden, wacht niet af, maar doe een stap naar voren en stel u de vraag: wat kan ik doen voor mijn vereniging? Zodat wij samen dit jaar de vereniging een boost kunnen geven. De Where heeft u nodig

Er zijn een paar plannen die in de loop van dit jaar zullen worden uitgerold. Het geeft iedereen de kans om te participeren en zeker ook om mee te helpen, mee te doen.

Beter roeien voor iedereen, jong en oud, ervaren en onervaren roeiers. Roeien is wat ons bindt.

Hier zullen wij als bestuur -samen met u- dit komende jaar mee aan de slag gaan.

EEN TOOST!! OP ROEI JAAR 2019 

×
Blijf op de hoogte

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Al een account? Hier aanmelden
Gast
zaterdag 24 september 2022