1 minuten leestijd (294 woorden)

Mid-Zomaar-Avondtocht 2019

DOE MEE AAN DE GECOMBINEERDE EVENEMENTEN VAN PURMEREND DRIJFT EN DE MID-ZOMAAR-AVONDTOCHT MET BBQ

Vrijdag avond 21 juni 2019

'Purmerend drijft' wordt georganiseerd door de gemeente Purmerend. Het is de bedoeling dat alles wat drijft, zoals: roei- en andere boten, kano's, surfplanken, bedenk het maar.

Verzamelen om 19.00 uur in Het Kommetje en dan wordt er gevaren naar het Leeghwaterpark. Daar moet er gekeerd worden en terug. Het zal me een spektakel worden. Leuk om met een paar boten aan mee te doen! Het is de bedoeling de boten te pavoiseren onder meer met vlaggetjes van De Where (hebben we die?) opdat er een ledenwervend effect bereikt wordt. Wellicht kan onze technische dienst helpen bij het optuigen, maar eerst moeten er deelnemers zijn. Geef je individueel of per ploeg op via . Maar ook als je je niet hebt opgegeven en toch mee wilt doen, kom dan om omstreeks 18.30 naar de Soos.

Vervolgens kan de Mid-Zomaar-Avondtocht geroeid worden naar Edam, alwaar we ons verpozen in Café Thomas tot dat het donker is en we terugvaren naar de Where. Daar staat dan de BBQ klaar voor zelf mee te brengen voedsel, net wat een ieder wil, van marshmallows tot biefstukhaas. Het is de bedoeling dat via ruiling een diverse snack gegaard wordt. De Soos zorgt voor stokbrood en wat sla. Iets anders meebrengen is natuurlijk ook prima.

Wie doen er mee? Het 'Zomaar' slaat op: een ieder kan zomaar meedoen; opgave vooraf is niet nodig, maar is wel wenselijk; ook via .

Twee evenementen in één dus en zonder kosten!

Wat let je? Leuk om buiten je eigen kring met andere leden samen te roeien en op te trekken.

Pieter Schmal

0653752551 

×
Blijf op de hoogte

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Al een account? Hier aanmelden
donderdag 30 november 2023