1 minuten leestijd (150 woorden)

De soos is dicht

Jullie hebben het ongetwijfeld al gehoord: sinds deze week moeten sportkantines sluiten. Ook onze soos dus. Het is de komende tijd weer: na het roeien direct naar huis. Jammer, maar noodzakelijk. Alleen tijdens het sporten mogen we ons immers in een gezelschap van meer dan vier mensen bevinden. Een andere maatregel die voor sportverenigingen geldt, is dat ouders niet meer mogen blijven kijken. We hebben alles op een rijtje gezet in een nieuw coronaprotocol, fase 5. 

We hebben besloten om de indoortraining op dinsdagavonden voorlopig niet op te starten. Ook de nulmeting en het Purmer Rond Roeien op 10 oktober hebben we geannuleerd. 

Gelukkig kunnen we wel blijven roeien! Via de mail hebben we het nieuwe roeischema met de tijdsloten verstuurd.  De spelregels zijn bekend en staan in het protocol. Spreek elkaar er alsjeblieft op aan als iemand vergeet afstand te houden, handen te wassen of materiaal te ontsmetten. En veel roeiplezier! 

×
Blijf op de hoogte

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Al een account? Hier aanmelden
zaterdag 13 april 2024