2 minuten leestijd (456 woorden)

KiKaRow - rondje Nederland komt langs bij de Where

- vastgezet bericht -:
Op zaterdag 13 april start in Uithoorn het rondje Nederland van KiKaRow, om na 1400 km roeien op zondag 14 juli aan te komen bij het prinses Maxima centrum in Utrecht.

Deze indrukwekkende prestatietocht heeft tot doel om kinderkanker onder de aandacht te brengen en vooral ook om geld in te zamelen om het lang lopende researchproject "de LATER studie" financieel te ondersteunen. Zie www.kikarow.nl

Op zondag 30 juni komt "de Vin" een yole de mer (dat is een zeewaardige C4) vanuit Alkmaar naar Purmerend geroeid. Er vaart ook een volgboot met begeleiders mee (de Doris Rijkers van het nationaal redding museum)

  • Wij zoeken roeiers die het leuk vinden om van die dag een leuke tocht te maken en met onze eigen boten de Kika-boot en de volgboot tegemoet te roeien en dan samen bij de Where aan te komen.
  • De Kika-roeiers en het begeleidende team zullen die middag/avond bij ons op de club worden ontvangen, waar zij van ons een geheel verzorgde maaltijd krijgen aangeboden.
  • De Kika-boot en de volgboot blijven een week bij onze vereniging liggen. De Kika-boot in de werkplaats en de volgboot langs het wisselvlot.
  • Op vrijdagavond 5 juli komt een deel van de begeleiders al naar Purmerend waar wij voor overnachtingsmogelijkheden zorgen.

Op zaterdagmorgen 6 juli zal de Kika-boot vroeg vertrekken voor het traject naar Lelystad.

  • Wij zoeken een aantal stevige roeiers van de Where die graag in de Kika-boot mee willen roeien op dit traject. Het is de bedoeling dat er af en toe wordt gewisseld van bemanning, de exacte verdeling wordt door de kikarow organisatie gemaakt, maar Whereleden die belangstelling hebben kunnen zich vast opgeven bij . Wij kunnen dan de inschrijving tijdig coördineren met de Kika-organisatie. De Where-mensen die meeroeien worden 's avonds opgehaald uit Lelystad.
  • Ook willen wij deze zaterdag een meeroeitocht organiseren om een deel van het traject (tot Monnickendam) met een aantal eigen boten samen op te varen.

Als bestuur willen we onze leden ook oproepen voor deze mooie actie een ondersteunende financiële bijdrage te storten op rekeningnummer: NL17ABNA0826505147 tnv PRV de Where o.v.v. kikarow.

Op de ledenvergadering van 30 november hebben wij hier ook aandacht voor gevraagd en diverse leden hebben al een symbolische bijdrage van 14 euro (1400 km) in de soos kas gestort. (ook dan wel even laten vermelden op de bar-staat… tbv kikarow).

  • Wij zoeken nog leden die mee willen denken om nog andere inzamelingsacties te organiseren bij/door onze club, zodat wij het kika team op 6 juli met een aardige financiële bijdrage een goede en behouden vaart naar Lelystad kunnen wensen.
  • Voor meer informatie www.kikarow.nl

Namens het bestuur van prv de Where

Jaap Nijman,

 

Reacties 2

Gast - Marijke op maandag 04 februari 2019 13:35

Ik stel voor om de leden op te roepen om koek te bakken, die we in de soos kunnen verkopen.

Ik stel voor om de leden op te roepen om koek te bakken, die we in de soos kunnen verkopen.
Gast - Marijke Visser op vrijdag 15 februari 2019 16:57

De KIKA bak actie bij de Where gaat van start. Where koekenbakkers kom in actie!
De bedoeling is dat er op/achter de bar eigen gebakken koek, cup-cakejes, muffins, taart, etc. klaar staat voor onze Where-Leden.
Je kunt de baksels kopen, en die opbrengst gaat in de geldbus voor Kika.
Koeken: 0,50 of 0,75 euro
Cup-cake, muffin: 1 euro
Punt taart: 1,50 euro

Dus, doe je mee Where Kika Koekenbakker? Meld je aan bij
Je komt dan in de WhatsApp-groep waarmee we het bakken kunnen coördineren, en voorkomen dat er teveel tegelijk gebakken wordt.

De KIKA bak actie bij de Where gaat van start. Where koekenbakkers kom in actie! De bedoeling is dat er op/achter de bar eigen gebakken koek, cup-cakejes, muffins, taart, etc. klaar staat voor onze Where-Leden. Je kunt de baksels kopen, en die opbrengst gaat in de geldbus voor Kika. Koeken: 0,50 of 0,75 euro Cup-cake, muffin: 1 euro Punt taart: 1,50 euro Dus, [b]doe je mee Where Kika Koekenbakker? Meld je aan[/b] bij Je komt dan in de WhatsApp-groep waarmee we het bakken kunnen coördineren, en voorkomen dat er teveel tegelijk gebakken wordt.
Al een account? Hier aanmelden
Gast
donderdag 25 februari 2021

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.prvdewhere.nl/