2 minuten leestijd (306 woorden)

Beperkt open voor de jeugd

Beste leden,

We kunnen heel voorzichtig weer een beetje open, als is het voorlopig alleen voor de jeugd. Vanaf woensdag 6 mei is er weer jeugdinstructie! Er zijn wel regels. Zo moet de jeugd van 13 t/m 18 jaar anderhalve meter afstand houden. Het bestuur heeft hiervoor een protocol opgesteld. De gemeente heeft het protocol goedgekeurd en nu kunnen we van start.

Jullie vinden het protocol in de bijlage. Aan met name ouders en jeugdleden vragen we om dit even goed door te nemen voor aanstaande woensdag.

Gezocht: coronacoördinatoren!

Tijdens de jeugdinstructie-uren hebben we een coronacoördinator nodig. Deze rol mag vervuld worden door een volwassen lid of een ouder van een jeugdlid.

De taken van de coronacoördinator staan in het coronaprotocol. Het komt erop neer dat hij of zij ervoor zorgt dat iedereen zich houdt aan de afstands- en hygiënische regels. We zoeken nu voor de woensdagavonden vrijwilligers voor drie blokken:

16:45-18:15 uur

18:00-19:30 uur

19:15-20:45 uur

Wie geeft zich op? Meld je bij Mieke (nog steeds kandidaat vrijwilligerscommisssaris) via .

En voor de volwassenen?

Het bestuur bereidt zich al voorzichtig voor op het moment dat volwassenen ook weer mogen roeien. We duimen voor 20 mei! We verwachten dat we dan ook een protocol moeten naleven: niet te veel roeiers tegelijk op het vlot, voldoende afstand tussen de aanwezigen en zorgen dat riemen en boten gereinigd worden na gebruik. Ook dan hebben we vrijwilligers nodig als coronacoördinator.

Wie voelt hiervoor en wil dit tijdens een vast moment in de week of voor een aantal data op zich nemen? Er kan alleen geroeid worden als er een coronacoördinator aanwezig is, dus meld je vast aan! Ook dat kan bij Mieke: .

Maar nogmaals: we moeten nog maar afwachten of en wanneer we weer 'van wal kunnen steken'...

×
Blijf op de hoogte

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Al een account? Hier aanmelden
zaterdag 13 april 2024