Turtle zonder borstlogo

Prijs: € 80.00

De turtle is gemaakt van een ademend, functioneel, weerbestendig materiaal. Het windtex membraan biedt bescherming tegen wind en lichte regen. De turtle is geel aan de voor en achterzijde, de zijkanten zijn donkerblauw. De turtle is met of zonder borstlogo leverbaar.
  • 80% polyester, 20% elastan
  • Windtex membraan biedt bescherming tegen wind en lichte regen.
  • Verkrijgbaar in maat S t/m XXL
  • zonder borstlogo

Sportkleding wassen?

Na gebruik liefst dezelfde dag wassen, transpiratiegeur hecht zich graag. Lichte en donkere kleuren apart wassen. Sluit de ritsen en keer de kleding binnenstebuiten. Borstbanden van hartslagmeters en beha’s meewassen in een waszakje om de haaksluitingen te beschermen.

Was de kleding op 30 graden op een miniwasprogramma (halfuurtje). Gebruik een vloeibaar wasmiddel (met mate), waspoeder lost niet goed op bij lage temperaturen. Gebruik GEEN wasverzachter, dat beschadigt de technische weefsels en vermindert de ademende/waterafstotende kwaliteit.

Functionele sportkleding droogt zeer snel aan de waslijn of eventueel op een hangertje. Niet in de droger drogen! Warmte beschadigt de elastische vezels. Strijken is niet nodig.
Bij hardnekkige transpiratiegeur kan je de kleding behandelen met azijn of met een papje van Biotex groen poeder met water. Laat dit maximaal 5 minuten inwerken, daarna goed uitspoelen.