Roeikleding

Roeikleding

De kleding van De Where bestaat uit een groene broek (met witte strepen) en een groene of witte trui of shirt. Dit tenue is geregistreerd bij de KNRB. Inmiddels zijn er in de loop der jaren al verschillende soorten en kleuren Wherekleding te zien geweest.
De Where heeft op dit moment een modern en uitgebreid roeikledingpakket, wat je naar behoefte in delen kunt bestellen.

De roeikleding van PRV de Where wordt gemaakt door Sprinter Sportswear in Assen. De kleding is soepel, goed vochtdoorlatend en zit vrij strak.
Voor het bestellen van de kleding zijn er 2 pasochtenden per jaar. Tijdens de eerstvolgende pasochtend (datum nog niet bekend) kan in het clubhuis van 10.30 uur tot 11.30 uur de kleding gepast worden. Dat doen we boven in de kleedkamers. De kleding kan qua mouwlengte en broekspijplengte op maat worden gemaakt zonder extra kosten. De kleding wordt dan direct contant betaald en de levering duurt ongeveer 4 weken.
Sommige kledingstukken zijn op voorraad, daarvoor kun je een afspraak met Els Out maken door een mailtje te sturen met wat je wil en wanneer je aanwezig bent.

Daarnaast is er kleding voor de recreatieve (toer)roeiers. Ook dat materiaal is soepel, goed vochtdoorlatend en sneldrogend en wat ruimer om het lijf.
Van deze kleding hangen exemplaren in de soos. Deze kleding is te bestellen door een mail naar  te sturen. Deze kleding is dan binnen enkele dagen in huis.


Toon:
Sorteren op:
Korte broek

€ 30.00

Lange broek

€ 37.00

Turtle

€ 70.00

Oslo shirt

€ 55.00

Agenda

(03.11.2019) Schoonmaakdag
(09.11.2019) Spurd jeugdsportpas les 1
(11.11.2019) Sint Maartentocht jeugd
(16.11.2019) Spurd jeugdsportpas les 2
(17.11.2019) Sinterklaas inhalen

Direct naar

Webredactie/kopij

Heb je nieuws of foto's
voor de website?

E-mail naar

© 2019 PRV de Where. Alle rechten voorbehouden - Design door PeterSwebsites